BANKETT OCH AFTERRACE MED PARTYDUON EMIL & ERIK

Vemdalen Fjällmaraton önskar dig som gäst en minnesvärd vistelse i Destination Vemdalen. Tillsammans med Vemdalsskalets Högfjällshotell erbjuder vi en storslagen bankett lördag 26 augusti kl 19.00 med afterrace och musikunderhållning med Partyduon Emil & Erik!

Passa på att dela med dig av upplevelsen, skavsåren och de ömmande tårna med övriga deltagare! Självklart är du som inte deltagit i tävlingen varmt välkommen att uppleva kvällen tillsammans med oss.

  • Pris 495 SEK/person buffé inkl. 2 öl eller 2 glas vin & kaffe + entré till kvällens middags-show.
  • För barn till och med 12 år buffé 100 SEK/person, inklusive läsk.
  • I samarbete med Passet så ingår även buss + entré till Sommarfesten (se mer info nedan) på lördag kväll direkt efter banketten. 

 

Välkomna till en trevlig kväll!

 

 

 

SOMMARFEST 

Den 25-26 augusti bjuder Passet in till en 2-dagars Sommarfest i Vemdalen, du som deltagare i Vemdalen Fjällmaraton får självklart köpa entrébiljetter till specialpris.

Båda dagarna är det fullt med barnaktiviteter såsom hoppborgar, 4-hjulingar, ansiktsmålning, självklart så bjuder de på popcorn och grillad korv samt mycket mer och lite till. För såväl vuxna som barn så kommer det också att vara en Mat- & Hantverksmarknad. Trollkarlen Seth Engström kommer att förgylla dagarna med sin närvaro och stå för en fingerfärdig underhållning.

På fredagen kommer Småstadsliv och köra sin show ”När Tony kom till byn” och på lördagen drar de upp tempot och följande kliver in på scen: Doug Seegers, Martin Stenmarck och Marmeladorkestern.

Ta med dig familjen eller goda vänner, alla får specialpris såväl vuxna som barn. Oavsett om ni köper 1-dagsbiljetter eller en 2-dagarsbiljett. För att få specialpriserna så måste ni uppge koden som ni fått på mail från Vemdalen Fjällmaraton.