Så här hittar du till Vemdalen.

Bil

Till Vemdalen väljer de allra flesta att köra egen bil. Det ger bra rörelsefrihet på plats samt låter dig sätta dina egna tider. Bilvägarna är bra till Vemdalen i princip varifrån du än kör. 

Avstånd till Vemdalen från Stockholm är ca 480 km. Väljer du att köra via Gävle och Bollnäs åker du motorväg 22 mil av sträckan. Beräknad körtid är då 5 timmar och 58 minuter. Vill du åka ännu en bit motorväg kan du välja att åka via Hudiksvall, då kör du motorväg i 29 mil och resan blir då 51 mil och tar 6 timmar och 4 minuter. 

Avstånd till Örebro 450 km, Göteborg 670 km och Malmö ca 900 km.

Buss

Att åka buss till Vemdalen är ett bekvämt och prisvärt sätt att resa. Luta dig tillbaka, slappna av... och snart är du framme! Härjedalingen kör turer från Stockholm till Vemdalen via Uppsala, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall och Ljusdal flera dagar i veckan. För tidtabell och mer info se www.harjedalingen.se.

OBS! Om ni väljer att bo i Vemdalen by måste ni åka taxi eller hyra bil för att ta er till tävlingsområdet på Vemdalsskalet. Taxi bokas på Beep Beep transport 0682-21378. För hyrbil var vänlig kontakta SIXT biluthyrning 0680-10968.

 

Flyg

För er som vill ta flyget till fjälls är det landning i Sveg eller Östersund som gäller. Därifrån ordnar ni transfern som ni själva vill.  Från Östersunds flygplats är det ca 12 mil till Vemdalsskalet. Från Svegs flygplats är det ca 7 mil till Vemdalsskalet.

 


Anmälan öppen!